Varför ska vi sätta mål?

Utan mål finns ingen riktning och kaos råder. Beslut fattas med magkänslan och impulsivitet är det som avgör vad vi sysslar med på dagarna. Ett tydligt mål är en förutsättning för att vi ska prioritera rätt och kunna följa våra framsteg i arbetslivet.

VÅRA MÅL

Vad är våra mål

1: Vi har ett mål är att ge er säkerhet och sänka era kostnader men det ska inte ske på inverka på säkerheten.

2: Vi har ett mål att att ni ska känna er säkra med oss som er support.

3: Vi har ett mål att ni ska har ett bra skydda på era datorerna, nätet och era tjänsterna.

4: Med våran klient på era datorer kan vi se hur din dator mår och varna er i tid om disken börjar bli dålig, bara genom det kan man spara tid och tid är pengar. Men det viktigaste är att man inte förlorar data för de kan bli dyrt.

5: Ni kan köpa till antivirus, webprotekt och backup genom oss. Vi hävdar att tjänster är bland det bästa på marknaden men vem skulle inte säga det om produkterna man säljer. Fördelen med att köpa av oss är att vi alltid ser att ni har den senaste versionen på antivirus och webprotekt. När det gäller backup är det samma sak där vi kan se att backupen har gått, har ni en annan leverantör så kan vi inte övervaka den och då får man släpa lite på säkerheten. Men om du är trygg med andra leverantörer så litar vi på att det levererar om det händer något, men blir det något fel så kan inte vi ställas som ansvariga. 

6: Vårat mål är att ni inte ska behöva lägga tid på er plattform, för det är vårat jobb, om ett problem inträffar så ringer ni och vi fixar det.

ARBETS PROCESEN

Hur går vi tillväga?

Ett möte

Vi träffas och går genom vad ni behöver och vad vi kan erbjuda. 

Vi skickar en offert

Vi skickar en offert inom en vecka efter mötet

Ni accepterar offerten

Då bokar vi in ett datum då vi kan komma till ert kontor.

Vi kommer till ert kontor

Vi dokumenterar, installerar klienten och tjänster ni har valt.

Vi testar de tjänster ni valt

Vi testar klienten och de tjänster ni har valt hos oss.

Ni får dokumentationen

Nu är ni en kund hos oss. Ni kan nu utnyttja våra tjänster

Vi levererar

Professionell IT-tjänster och teknikrådgivning

När ni fått dokumentationen av oss är ni kund hos oss. Vi hoppas att ni kommer känna er trygga med oss som support och de tjänster ni har valt hos oss. Vi har inga bindnings tider på de vanliga tjänsterna. man betalar för en månad i förskott och bara för de tjänster man valt. Man kan tabortt och lägga till tjänster, det är bara att ringa eller skicka ett mail.

Vi skapar en trygghet för er, vi tar hand om allt:

Era system,  anslutningar, support, säkerhet och övervakning. Så att du kan fokusera på ditt företag.

Bli kund

De fem stöttepelare ska fungera tillsammans.

Funkar de här fem: Säkra datorer, nätverk, övervakning, support och när olyckan är framme något går sönder, då finns tekniker ett telefon samtal bort, om det är fel på mjukvaran kan vi hjälpa dig över telefon. Är det hårdvaran är vi snart där och reparerar den  trasiga  maskinen. Ni  kan nu lägga fokusen på ert företaget, vi tar hand om eran plattform.

Reparera

Support

Säkra

Ansluta

Övervaka