Möt ditt lokala IT-företag

OM OSS

IT Consulting sedan 2000

Företaget Startades 2000 men vi har haft lite olika inriktningar. Men 2015 började vi med att bara köra data inriktningar tjänster.

Vårat mål är att våra kunder ska få en bra servisen till ett bra pris. Kunde ska kunna känna att de kan lita på sin plattform och lita på den servis vi ger.

Alla kan leverera en billig plattform men kan man lita på det?

Förtroende

IT Consulting sedan 2000

Ja varför välja oss! Är det för att vi är billiga, eller för att vi håller en hög standard på våra arbeten och tjänster. Svaret är att vi är billiga, håller en hög standard och vi erbjuder bra tjänster.

Vill du att någon övervakar din hårdvara, första tanken är nej. Men var inte orolig klienten skickar bara information om din dators hårdvara och mjukvara, vi kan inte se vad du gör på din dator om inte du godkänner att vi får ta över er dator. Vi kan inte komma över privata information om inte du godkänner.

Du kan hitta vad vi kan erbjuda dig under Tjänster, där hittar du också  våra priser.

Vi har bra service, vi är bara ett samtal bort.

Vi har en agent som bevakar hur din dator mår.

Med agenten installerad kan vi skicka en förfrågan om vi får ta över din dator. Då kan ni visa oss vad problemet är och vi kan lösa problemet

Med remote access kan vi hjälpa till efter några minuter, du behöver bara ringa oss. vi löser cirka 95% med remote accses.

Vi tillhandahåller de flesta molntjänsterna

HJÄLPER

Företag som Privatperson

Vi har fasta priser på många tjänster, det gör det lättare för privat personer och företag att välja oss son deras datorleverantör.

Om ni har en trasig dator och lämnar in den för att få veta vad som är trasige och hur mycket det kostar att laga. De flesta företagen tar 1000 kr bara för att leta fram felet på dator.

Vårt mål är att göra data tjänster billigare, se under tjänster vad vi tar för priser.

Vi har vår klient som är fantastisk varna oss så fort något som inte stämmer. Den kostar lite. Med klienten kan man köpa till moduler vi har antivirus, web protect och backup. Priser för klient och tillägg finns under tjänster. 

Vi är här för att hjälpa!

Kontor

Uranusvägen 1
761 64 Norrtälje

Öppet

Måndag-Fredag        8.00-17.00

Lördag-Söndag         Stängt 

Telefon

+46 (0)73 663 70 60